3110

Det är lov, och därför får jag, vilket jag också gör i detta nu, borsta tänderna när klockan är tjugo över två.
3010

All alone* in the big city med ett äpple som sällskap. Det är för övrigt ganska bra att ha som sällskap om man vill dela tankarna med någon och sedan äta upp den. Och sen går veckan och sen blev jag äldre. 

* Sanne & Lova har flytt Stockholm/Sverige


2410

Sitter i mitt vardagsrum, väntandes. Jag väntar på någon att flyga bortom oändligheten med. Jag är nog kär i kärleken, men är det så fel då?

snö

snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö
snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö
snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö
snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö
betyder det att hösten är slut och vintern är kommen?1910

Jag är rädd. Jag är rädd. Rädd för allt. Rädd för gardinen som dansar ut genom fönstret på andra sidan gatan. Jag är rädd för allt för allt är otäckt. Månen och stjärnorna som inte syns. Mänskligheten. Makt. Jag är rädd för framtiden. Jag ska dö. Jag kommer att dö. Sen är jag död.
1710

I tider som dessa finns det bara en orkester som kan rädda mig - Bo Kaspers.Det är naturkunskap och spanska, och jag vill nog hellre bara leka. Men nu är det som det är, kanske blir det bättre sen. Säg ingenting till dem vi känner, säg ingenting om att jag längtar bort.

1110

Jag. Ett kånkande monster påväg mot förorten. ingen vanlig måndag. Idag börjar ett projekt, ett kollektiv. Jag, Ylva, Bosse, Sebastian under samma tak i en vecka, vitch vill bi fann! Vem klarar sig längst?

810

Fredag, o härliga dag.
Regn, o heliga regn.
Finnar, o underbara finnar.
Huvudvärk, o prisade huvudvärk.
O, fredag försvinn aldrig.

510

Jag ska fan sticka upp något vasst och giftigt i kärrtorps alla äckliga små kladdiga stjärthoror.
Många snabba korta intensiva hjärtslag. I mitt huvud, en blinkande discolampa som bländar mig inifrån. Fittäckel, hela bunten. Egentligen alla utom typ tio. Fittäckel eller små obetydliga.

510


Jag har klippt mig, och skaffat mig en redig musche.
Och idag efter skolan besökte vi Ritorno över ett par kaffe & en bulle. Fyra flickor. Ett kafé. Vi pratade killar & sex. Om någon är intresserad av pojkvänskap eller dylikt, smsa eller mejla mig.

 

 


110

 

Hade jag en Macbook hade jag förmodligen också en födelsedagsmix iordninggjord. Du kan få en låttext istället. Älskade Lollio som fyller sjutton som jag har känt i snart sjutton år. Vad ska vi göra härnäst? De nästa sjutton åren. Jo vi ska ha så roligt, så roligt. Dansa och skratta. Leka och skoja. Snurra runt, knäppa fingrarna och hoppa på tå. HEJ!

 

 

 


RSS 2.0