318

Ligan var här tidigare över en fattigmansmiddag och lite fika. En stannar kvar över natten, och delar säng med mig, fastän middagen var ganska äckligt lagad.

308

Är fett inne på att köpa en Iphone nu. Har kollat blocket hela kvällen. Det skulle passa så bra in på mitt nya ordningsamma liv. Nytt rum med fräcka tapeter, och en Iphone. Soft. Och nu som klockan just passerat nio ska jag gå och sova. Är nog sjuk eller så, eller bara skoltrött. Jag hoppar hellre av och lever resten av mitt liv som kattkärring med icakasse och träsko.

HOW DOES IT FEEL?

Ingen lur, ingen kommunikation. Min glob lyser åtminstone finare än någonsin. Verkligen. Och jag mår så fint. Jag börjar så sent i morgon, så att om jag somnar vid ett så har jag kan jag ändå sova i åtta timmar. Och jag vill inte ens somna vid ett, för jag är så trött och glad. Och så fixad och färdig att sova. Det fattas bara en kelig katt eller något.


288

Om elva timmar ska jag möta Max, fotografen, och visa smultronställena i stockholm med några vänner. Och jag har precis varit och jobbat på en hammarbyfest. Fått en massa ragg, blickar och ett italienskt facebooknamn. Sen har jag sett snygg-elias i slussen. Och nu är livet minst lika tråkigt som innan jag jobbade på hammarbyfest och fick ragg, blickar och ett italienskt facebooknamn. Gå och ät något i alla fall.

Nu ska jag:
Kissa. Bra för njurarna.
Borsta tänderna. Bra för hygienen.
Lägga upp glass i en skål och äta det.
Bja föj Annas lilla mage.


268

Jag är fett kär. Fet kär. Kärt fet. I ett utseende. I Ekens utseende hihi. Men vi dansade bara panndansen så det lönar sig inte. Att jag skriver det beror på att jag har textkommunikationslektion. Livets första. Och den är alltför lång för att vara kul. Och då känner jag att jag bara vill vara mig själv gånger tio. Och så känner jag mig lite sjuk. Lite sjuk och lite kär. Kär i ett utseende. I Ekens utseende hihi.

248

Ligger här i min stora sköna säng med min nya macbook, lyssnar på hoffe & dricker macchiato. Fast det var inte sant för jag har en liten ful jävla säng som knarrar och jag ligger inte i den med min nya macbook för jag har ingen macbook. Bara en stationär ful jävla dator som man inte kan mysa i någon säng med drickandes på en macchiato. Vilket jag förresten inte heller gör för min espressomaskin gör äckliga jävliga espresso och mjölkskummaren är dålig. Ett som fortfarande är sant är att jag lyssnar på hoffmaestro. & Chraaaaaaaaaaaaaaaa. Fast det gör jag inte längre, som jag fortsätter inlägget efter en kvart, för nu lyssnar jag på Ratatat(atatatatatatatatatatatatat).


238

Gud så rätt och så lätt det kändes att det var den tjugotredje augusti fortfarande. Och imorgon. Herregud imorgon. Imorgon är mitt schema så här. Halv nio börjar jag med Naturkunskap A, livets första naturkunskapslektion. Sen klockan tio börjar Svenska B, terminens första svenskalektion. Sen, vid tio över elva slutar hon, den där lyckliga och olyckliga flickan. Olycklig är hon av en annan anlednig, som Lova vet om. Fast där finns nog mest lycka och såpbubblor i alla fall.

238

Jag fick en jättegullig bloggrejp av Sanne häromdagen, och sen dess har jag inte velat skriva här. Men nu vill jag. Och idag börjar jag andra ring även fast jag vet att man aldrig säger så längre. Men det gör jag i alla fall och jag gillar det. Solen glittrar in sina guldiga strålar över mitt morgonkaffe. Morgonharmoni, så börjar tvåtusentio - tvåtusenelva.

ANNA HAR EN BALLE AV STÅL

HEEEEJ BLOGGEEN! Ida ha jag köpt två hérmes väska för 120 000 styck, dom va jäääääätte fiina! (Pink Garden party)Min mamma köpte den åt mig.

Nu ska jag gå till krogen och köpa en sex on the beach med linda, mickis, bryan, nikki och niklas på stureplan!

Bye Bye babisar!!
208

Yo yo yo! Sitter i mitt wardagsroom och väntar på Sanne som kissar. Vi tänkte gå på sommarbio eller så. Typ. Coola. Cola. Lovi var här också, men hon gick och red.


198

När jag såg ditt leende såg du bort. När du såg bort såg du stjärnornas sken. Och du lyssnade efter syrsan. När du såg bort försvann jag som stoft. När jag beblandade mig med syret och alla blinkande stjärnor. När jag inte fanns. Så, när jag fanns fanns inga ord. Att när jag närmade mig med handen blev allt tyst. Syrsan slutade spela sin melodi och du slutade andas. Pulsen saktade av. Hjärtslagen blev allt färre. Och alla stjärnor slocknade. Jag som bara ville prata. Som bara ville höra din röst. Som bara ville prata. Som egentligen bara ville höra min. Och vi gick om varandra och vi stannade inte för varandra och vi gick mot rött och vi blev överkörda. Och vi lyssnade inte och vi pratade inte. Och vi såg inte och vi hörde inte. Och vi kände inte efter. Och vi tänkte för snabbt. Och vi var aldrig lekfulla. Och du saktade ner. Och stannade kvar vid en korsning. Och du bestämde dig och bestämde fel.

198

God kväll från sjuk. Eller inte så sjuk längre, men i alla fall trött. Igår såg jag Sthlm Boogie, och idag såg jag Sthlm Boogie. Har lyssnat på Hoffmaestro ungefär hela dagen och tror att jag är extremt kär i Jens Malmlöf (Hoffe). Imorgon om jag inte har feber vill jag jättegärna fika, så om just DU också känner dig fikasugen imorgon - torsdag - så kan du slå en pling.


Här är förresten en trött tjej med mayor cool piercing!

NATTI

188

Seriöst. Mina pruttar som kommer typ en gång varannan minut luktar ruttna ägg och sjukdom. Förresten tog jag en helixpiercing idag som gjorde fruktansvärt ont!

188

Trion återsamlade igen. Ikväll har vi ätit tacos, sett sthlm boogie, promenerat och snackat resor. Allt är som vanligt. Jag gillar detta.

178

Imorgon vill jag

1. Baka. Antingen bröd,
eller scones eller bara cuppies.
2. Äta tacos med S & L på
balkongen om det inte regnar.
3. Sola på dagen om det är sol
och läsa ut åke & hans värld.
4. Städa mitt rum och göra
fett mysigt i garderoben.
5. Epilera benen.


Pimpade en glass
läcker som god natt.168

Gotland, Visby. Dit åker vi igen nästa år. Och året efter det, och nästa och nästa. Men nu är jag ju faktiskt tillbaka i Stockholm och kan inte tänka på vad som ska hända om fyra år. Bara på vad som ska hända om jag börjar plugget igen nästa vecka och inte har några skolsaker... Eller inte det heller förresten. Bara på vad som händer om jag svimmar imorgon när jag tar min helixpiercing... Eller faktiskt, nej. Jag ska ge upp alla tänkom-anden. För tänk om det inte blir som man tänkt sig.


Här är i alla fall jag (kör en mild zoolander) och min uggla på halsband. Typ som käk på tub.


GOTLAND VISBY

Hon & Han & Hon & Hon & Han & Hon ska med mig till Gotland.
Vet inte om tillgången till dator på ön är lika självklar som här, så Lova - nu får du kanske ingen mer update på frillan. Men du kan få en Janne Stenmark i stället. Lite som tröst.138

Jag och frillan tog en sväng till landet idag, och åt middag på ingmarsö med familj och grannar. Vi hade det så kul. Det var varmt, kanske tjugofem grader, men vi badade inte för det hann vi inte och dessutom är jag förkyld.


Jag och frillan kissade.

Jag och frillan på verandan vid chipsen!

Jag och frillan på båten. Blåsigt!

Jag och frillan i hissen påväg hem!
118

Ja, det är sant som de säger på stan att jag har klippt mig. Inte hos frisör och inte interiör (hihi). Men hemma i badrummet, med lilla svarta saxen, och det är ojämnt. Fast ganska kul. Nu, efter den indiska deetoxgrytan väntar godis och te och film i mitt nya hår.


118

Digididaamn vad han er goo! Eller ja, inte goo, men makalöst magiskt snygg. Nåja, nu ska vi inte prata mer strunt. Var och fikade och promenerade med Ida och Emma. Mycket angenäm både fika och promenad. Eller du, fika räcker nog förresten inte. Till att börja med satte vi oss på Gilda och åt och drack och drack och åt. Torcadero och morotskaka. Senare du, gick vi förbi McD och då skulle jag visst ha pommes också. Salt och gott. Sen du, sist av allt, tog jag en bulle. Kanelbulle på 711. Eller förresten inte sist av allt, för nu ska jag äta lasagne. Tiptopform.CIAO! 

98

Hej hej, hallå dagboken!

Idag är jag kär, men det visste du ju förr. Sen har jag, vilket kanske är än mer värt att ta upp, ätit fyra middagar. Den sista (och definift sista för dagen) äter jag nu. Indisk deeoxgryta. Gött.

98


Vill berätta att jag är trött. Jag vill

säga att snart ska jag sova. bara jag

kan hitta min kudde och mitt goda vatten.

88 BERTILÄGENHET

Här är vi. Ätit frukost på stringis - check. Städat köket - check. Photoshopat mig hiskeligt ful - check! Vad kommer sen?

- Titta på bert i lägenhet förstås.


68Mysig kväll med Sanne. Hon badade mig, och skrubbade mig ren.Här sitter jag och Sanne och chillar.Jag, nybadad. Sanne håller ett hårt tag om mig. Aj!!!!


58

PHETTHej. Jag gjorde en jättefin frisyr och tog ett klassigt foto med en inbyggd webkamera.
!OBS! Fotot anspelar inte på sex.

58 DFTMWTD

Sitter här i vardagsrummet, med en pastasallad och lite loka som väntar på balkongen, och är halvsur. Vi gick till east street, sjukt inställda på en varsin helixpiercing. Istället får vi vänta i två veckor eftersom vi varit i amerikatt nyligen. Trist. Ska ut och eta min mat och dricka min loka med flädersmak nu.
48


Jag alltså.

48

-> Hon <- ska sova nu.

48

Äter godis. Dricker co(o)la. Lyssnar på Erik Satie, fett emo. Fixar disken. Bäddar sängen. Tar en dusch. Målar naglarna. Tittar klockan. Kollar garderoben. Tar en macka. Så fixig och donig av mig - på natten. Hei do.


Cooler coleur whatever What what what do you prefer Dancing with la bouche en coeur Snaping with your wayfarer
Haha. Fem i två på landet, längst ut på Djurö. Till och med uttjatade Nilecity är skitkul. Lykz med saker som choklad och ramlösa. På onsdag ska jag börja träna tror jag. Och börja hoppas på en fästman och bättre väder.


RSS 2.0