Ingen är söt när hon gråter

Nu träffas vi inte på ett helt år. Hon måste flytta hit, för jag älskar henne för mycket, min moster! Men men. Istället för att i ett tappert försök ta ett foto att glädja med, fyllt av tårar och svullna kinder, vill jag visa exakt hur smutsig min häl var imorse.Hei do.

287

Det bär av till emmaboda ikväll! Tre molniga dagar av musik, glädje och för lite sömn. Och jag kan inte packa. Jag vet inte vad och hur jag sa packa. Bättre än Sanne i alla fall som har en femtiokilosväska fylld av halva sitt liv. Men jag ska packa lätt. Lite varma kläder, bra skor, bok, bikini, handduk, sovsäck, kortlek. Det låter redigt. Det låter fjällvandraraktigt. Och iPod också.
257

Ett mästerverk, en sensation.

En av de bästa låtarna

jag hittat i sommar.

 

Snart drar jag hem, och duschar och blir stadsig, och får fina kläder och parfymsprut hit och dit och en massa krämer som är bra för ansiktet och sånt.


Om man ville fick man ta två bitar.

Regn. Kyla & musik. Spelkväll. Åska. Och någon jävla pesto rossa!? När de andra äter varm mat. Men det är väl synd att klaga. När jag faktiskt vid närmare eftertanke har det hur bra som helst! Nu alltså.
237

Ikväll: Fredagkväll. En kväll för glädjespridning med vänner och bekanta. Eller, för mig, ännu en kväll i tysta åsikter lyssnandes på vuxna alkoholiserade diskussioner. Alltför omogna resonemang. Alla håller hårt på sin sak. Och bland flummusiken och kulörta lyktor känner jag mig som den förståndigaste i sällskapet. JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT UMGÅS MED FAMILJEN! VILL - TILL - VÄNNER! På riktigt. Och nu sitter jag mittemot mormor och farmor som pratar om hur svårt det var att vara gravid förr, och hur mycket bättre tandvården var på sextiotalet. Ingen av dem lyssnar på varandra. Bara pratar...

227

Oh fuck. Karma, jag säger bara karma. Motherfucking shit.

207

Antingen blev sommarhettan för varm, eller så blev det lite för lite att göra. Det ska i alla fall bli hjärtans hjärtligt att ta trånga bilen hem imorgon och stämma träff med lite vänner. URKAS! En jävla äcklig nattfjäril landade rakt i mitt öga och lämnade mjöl på ögonlocket, och nu sitter hon på datorn och jag vågar inte ta bort.
Hur som haver när nattfjärilen susade iväg. Jag blir så förvirrad av kontrasterna mellan staden och landet. På stadens gator är natten ung och leenden berättande. På landets vägar går solen ner i takt med människorna. Månen skiner inte tillräckligt för att hålla ögonen uppmärksamma. Men finns det fler som jag, som sitter klockan halv två och vill ut och stånka i natten? Aja, pallar inte just nu. Nu - Bara gotta mig i en halväten paradisask och beundra min dundersnygga och döläckra kropp!
WOAH! BOOM! CRASH! BANG! WOW! SH*T! GOD! NATT!


197

På verandan. Flumlamporna på. Musiken flödar, drag. Konstaterar för mig själv att Timbaland är en ganska skicklig musikproducent, men att Kruder & Dorfmeister är en hel del skickligare!GOD KVEL FRÅN ANNA & SALT FISK I MUNNEN.

177

PÅväg ner mot stranden. Två retrards på vift. Landet är mysigt.


(under)bara för dig

Brev till Lova Bergström.

Hej baby, hur mår du? Nu är det över en månad sen jag träffade dig och jag saknar dig mer och mer för var dag som går. Saknar våra hemmakvällar, och våra romantiska kvällspromenader. Minns du den där gången förra sommaren när vi badade nakna till månens sken? Minns du oss? Jag vet att du har längtat länge efter det här så nu kommer det; bilderna på mig.
P.S. Jag e-postar de mer intima.Vi ses snart.
- Din Anna

157 utstött, vad menar du?

När en flicka med lite för grisig uppnäsa hittar ett sätt att känna sig fin på, och gör en "björk" blir hon glad.Faktum är att mitt barr ser ut som en lejonman, och så blev jag faktiskt glad av att fixa en festlig frisyr av skit'n.

137

Det saknas bara en trea för att få mig i extas.

Färd till Gålö idag, med bad & sol & grillat & sällskap. (Nervös målbrottsröst) -Vad är mysigt?
(Magnus Härenstam med gäll röst) -Svaret är... KORREKT!

117

När jag blir stor är det första jag ska göra att fettsuga mina lår. God natt.

107

Vila i frid "Han är beep, busschauffören"

Var på en loppis tidigare idag och fyndade. Espressomaskin med mjölkskummare för femtio kronor. Är det inte bra så säg. Ska dricka mitt goda kaffe nu, och gå till affären och köpa glass. Livet på en pinne.

107

Är på landet. Åkt premiärtur med båten, och jag tror att jag e kjer. I dig alltså. Nej. Det är jag inte alls. Och det där var... Tråkigt.
Det jag egentligen ville säga var att jag är kissenödig, men jag vågar inte gå och kissa, för det är så mörkt, och min syster har skrämt upp mig med en viss "flickan" som tydligen bosatt sig här... Nå, jag får väl vänta tills blåsan spricker.

Och sen ville jag säga, att tänk om jag hade kort hår i den här längden. Vad ful längd.Och sist ville jag säga, att tänk om jag var hårdrockare som här. Vad konstigt!Fast egentligen ville jag nog bara säga att jag saknar vänner. Jag har inte umgåtts med vänner på tragiskt lång tid. Inte fått ett sms från en vän sen urminnes tider och inte ens brevväxlat eller någonting med en vän på skitalänge helt enkelt. Kommer hem från landet på söndag, och på måndag tar jag tag i kompisskretssen.

Men tills vidare:DOG TAN, nu springer jag fort som ögat ut och juicar lite snaabbt.

funderingar nattetid

Han är underbar. Langar ett skratt om natten, när det är lite kallt. Kom och mys, tihi tihi. Ne skoja.Någon är i alla fall jättesugen på att sussa. Jag tänker inte säga vem det är men denna någin har en tuff ring och för stora hörlurar. Fast hon ska bara ta ut linserna först.


47

Så blev hon rik på två korta sekunder, och satt sådär lyxigt med ett isat glas loka i solen på balkongen tillsammans med sina vindrickande kära. Sneglar lite på en cosmopolitan. "SEXDRÖMMAR!" och så tar hon en sipp av lokan där isen försvunnit. En vecka kvar. Bara. Av sol alltså, enligt syrran. Men det råder väl ingen brist på D-vitaminen i alla fall. Det är skön......t.


37

De är här nu. De som vi väntat på. De goda amerikanerna. Mina släktingar. En av tre amerikankusiner. En av en mostrar. Och de stannar i en månad. Jag tvekar starkt på att jag kommer att tröttna, för med massor av humor, sol, bad, landet och god mat kan vi göra den bästa sommaren någonsin.

Men nu ligger de alla i soffan och lökar och lämnar mig ensam att spana på den snygga grannen. Vi gick in i våra portar samtidigt han och jag, men innan han stängde dörren om sig han jag se honom titta bak på mig en två tre gånger. Han är nog kär i mig.

27

Klockan - tio.
Mätt och belåten.
Halv elva - iväg till Sanne och se en rulle.
I framtiden - Båtägare till en Flipper 666. FETT!
27

Mysig morgon, inte sant? Vaknat för ungefär en kvart sen, svettig som en gris, i mitt varma rum. Kan inte vara i lägenheten. Det måste vara över trettio grader där inne, så jag fick bosätta mig och min frukost på balkongen vilket i och för sig inte är mig emot. Så nu sitter jag här, mornig och blottad, och fotar mig själv lite för mycket med en granne som stirrar tvärs över gatan och väl undrar hur jag mår. Så lyssnar jag på lite tingsek också.
RSS 2.0