kö-hö-hö-hör.

Hehe lol. Lite kul att jag fick en kommentar. Lite kul att jag trodde att det var typ något kul, typ något snällt något snällt något snällt. Så fanns där bara kritik och taskiga ord:Tråkig inställning till bajs om du frågar mig. Eller, tråkig inställning till MITT bajs. Jag vet inte säkert att jag använt ordet bajs en massor av gånger i den här bloggen, men jag skulle tro att det är ett av de vanligare orden i mitt förråd för att beskriva både tråkiga, konstiga och härliga saker.
Hursomhaav'r - När det kommer till mitt eget bajs, när jag skriver om mitt eget bajs, när jag skriver att det var SKITSKÖNT att bajsa (för det var det) ska det inte vara "så trevligt". Ska det "sticka lite i ögonen". Värre är att du utelämnat namn och eller annan information som skulle göra det möjligt att få reda på din äckliga, fula bakgrund. Jobbigt är att det skulle kunna vara någon tjaskkompis som bara ville skoja. Men det ska jag säga dig, o du tjaskiga vän eller ovän: Skämt eller sanning - Uppskattas inte ett dugg! VÅGA VARA ÖPPEN MED DITT BAJS.

bokasperspågrönan/mohammedalihemma

Spelar på högsta volym från balkongen och ser hur folk på väg hem från parkteatern letar efter varifrån det kommer.
Hade fetschysst dag idag. Det började med att jag var jättesugen på att få all fokus på mig. Jätteuppmärksamhetssökande. Men det var kul. Jag fick en massa sms och ett där det stod att specsavers hälsar mig hjärtligt välkommen att hämta mina linser (bra sak nr 1). Dränkte mig själv i lite radio på emkvisten och fick höra ett helt Al-fadjiprogram (bra sak nr 2). Kom hem och bajsade, SKIT. SKÖNT. (...nr 3).

Satte precis in en pizzieee i ugnen som jag ska äta innan jag knatar iväg och träffar Ylven (bra sak nr 4 & 5).


En stege, tomater, pelargoner och lite utsikt.


lol

Ibland när jag är ensam hemma dricker jag o'boy och äter västerbottenpaj, rödbetssallad, oliver, två morotskakecupcakes, sju kulor halvgod coopglass och en massa choklad till Starsky & Hutch.
Ibland när jag är ensam hemma springer jag från vardagsrummet till mitt eget rum och tillbaka till vardagsrummet när jag dansar jag en hemmaknåpad cheerleaderdans till kool & the gang.
Ibland när jag dansar den dansen ramlar jag rakt på rumpan och bortförklarar mig för mig själv.
Ibland händer det att det händer att allt händer på samma kväll.


åtta kronor två dagar

Nervöst sönderbitna läppar.
Sträva, Sköra.

Vi cyklade iväg till Sollenkroka och Matilda med vänner. De hade haft kräftis och vi kom lagom till att solen gått ner, stannade till halv fem och var hemcyklade när solen gjort morgonen helt ljus. Mycket, mycket trevligt. Vi sov i några timmar och gick sen upp och åt en brakbrunch på verandan. Landet.

You can feel it all over

Saknarsaknarsaknar känslan saknarsaknarsaknar ordet saknarsaknarsaknar det där ansiktsuttrycket. BAAAAAJS åhhh.

Egentligen ska jag ta en ensam promenad med mig själv och mina p-pillerstuttar. Men jag vill inte åhhh. Mat, vet inte. Lyssnar på Stevie istället. Wonder. Under. Han kanske är musikens underverk då. Men. Men. Men. Stånk och stön. Ska försöka att inte bli så jävla distraherad och nojig. Ikväll kanske jag och Lovi åker ut till landet i alla fall. Där kan man tänka lite bättre, och med Lova kan man tänka lite bättre. Man kan tänka lite bättre. Lol.Fast nu lyssnar jag på jord, vind och eld(EARTH WIND AND FIRE)
kvällen är ung fast timmen är sen

Fast inte på ett party ungdomssätt. Ingen fezt och inget buz. Usch, nej. Om en kvart ska vi ut på gatan och titta på när Mallan, Aline och pappa springer midnattsloppet. En mil med publik. Lol.
RSS 2.0