halvsoligt/halvfett/halvgod/halvont/halvtrött

Enkel vacker öm
är min valsmelodi min valsfantasi
en sång i en dröm.
Sakta morgonljus
strömmar över vårt fönster ritar ett mönster
i alla hus.
Just den dag
den vackra dag jag lärde mig säga vi
kom den till världen min valsmelodi.
Enkel vacker öm
och den påminne mig
om de hundratals dar som jag varit med dig.

Ja, en dag på en halvsolig veranda med lite kaffe och sånt. Sånt gillar jag.


ba ritar diamanter på gamla DN

19 och 49 går bussen jag ska ta ut till landet. Om en timme ungefär, och trots att jag blir kvar i mindre än ett dygn och förmodligen kommer att ägna större delen av min tid där åt att sova, är det ganska härligt ändå. Det är liksom skönt att somna till ljudet av ingenting och vakna av solens superljus. Och det är skönt att rita och det är kul att spela kort och ganska trevligt att promenera. Listan är för lång för att skrivas ner, men det var hur som helst den bästa idén jag fått idag, att åka ut dit.

Men. Hade jag inte bestämt mig för att åka till landi hade jag kanske börjat med att säga att jag och Ylva var på besök på Bageriet Urban Deli idag, efter att i många månader både hånat och hyllat stället (i alla fall från min sida). Och, all respekt till de godaste valnötsbullar jag ätit i mitt liv, eller kanske all respekt till bagaren. Och så satt vi och klottrade ihop två sidor av diamanter och tribals/tribalgubbar. Ganska rogivande det med. Tog en fin bild som jag inte hinner lägga upp om jag ska fixa allt jag ska fixa innan jag ska ta bussen.nyduschad, morgontrött + ny kökssoffa

När jag får tid ska jag definitvit ändra och fixa lite både "IRL" och "OTW" (over the web, kom på spontant). Men en sak är ordningsam och prydlig. Eller nej, varken eller, men ny i lägenheten. En fin kökssoffa som vi ska laga och klä om och ha i vårat härliga kök. Och när jag får tid ska jag åka till Hellasgården och ta ett bad. Kanske äta lite jordgubbar.Nu är det sol och halvskola.
Igår - ledig.
Idag & imorgon - en lektion.
Härligt, och hej!

den lediga dagen


Iförd Lovis fina prickiga. Dricker kaffe till den här låten och försöker plugga.
Jag har grava problem med att komma igång med pluggeriet, det tror jag verkligen. Jag tar en värktablett mot ryggontet istället, eller jag tittar igenom alla bloggar som finns & hittar r&fs bloggsamarbete med loka & blir sugen på loka & köper loka istället. Eller ja, diskar eller ser på b-serier eller sover. För många exempel.

Ah, det blir kul när jag slipper slita runt i lägenheten hela tiden, har redan tröttnat. Imorgon har jag läst att det blir sol. Då kan jag fira med en glass. Bajs.

A good ol' GIF


make an avatar

Vill ha en liten assenussi-kissekatt att mysa med. Inget mer.

RSS 2.0