289

Det blev en lång & lerig promenad i hellasskogarna. Sen blev det en lång & solig fika i hellas med Ylva & Hedda. Sist blev det en mysig eftermiddag på balkongen, där jag nästan tog en promenad till, men hann ångra mig.


269

Solveig var bortom allt idag. Trots det kan det ha varit en utomordentligt bra dag ändå. Eller kan ha & kan ha. Det var en alldeles förträffligt bra dag idag. Avsluta med två minuters spionspan från balkongen för full effekt.

Godmorgonskål

Fick inte mycket sömn i natt. Tänkte så mycket på mitt drömhus. Min lilla etta i skärmarbrink.


Cool godmorgoneffekt


Godmorgonlåt


Godmorgonskål

209

Träna/Fika/Promenera/Baka/Studera/Läsa/Sola/Fota/Fotas/Plocka svamp/Köpa hårspännen/Mysa på landet/Sova/Se film/Sjunga/Dansa/Teckna/Hångla/Äta/Kaffe/Vissla.Om tio minuter, eller förresten:
Om en kvart ska jag gå och träna. På riktigt. Vi firar denna dag, med rosor och choklad.

189

Hemma. Eller ja, hemma har jag varit sedan jag var på ikea och köpte växter, glas, ett paraply och en matta. Jag är åtminstone inte ute, och jag har i alla fall ingenting speciellt för mig. Jag har tråkigt. Jag är tråkig. Lovita, ring mig. Rädda mig, säg att du är min farfar. Eller ta mig åtminstone ut på promenad. Kommer inte in på facebook.

Kolla vad kul vi hade förut!!!!!


169

Nej. Nej. Tänkte skriva en åtta istället för en nia. Aja, nyss hemkommen från Sanne och festar lite i min ensamhet till Ambassaden som luras på avstånd. Liten gåta bara. Översätt. Eller så gör jag det. The Embassy - Lurking With A Distance. Ella bajsade inomhus idag, på Sannes persiska matta. Så besökte jag östermalm med Linn och tog en kaffe på saturnus och snackade blajj.  Lova, jag skriver det här inlägget mest för din skull... Och på lördag ska jag börja träna. De najs. Mina muskler ska bli lika hårda som en styv penis.

139

Förr var det gott att leva. Nu är det mest ett tvång. Eller ja, i somras var det fett skönt och nu är det fett ovärt - snarare. Kan det inte var soligt lite bara?

139

Vad jag tjatar förresten,
om förkylningen.G O D    N A T T

89

Ge mig, jag säger ge mig en lägenhet i skärmarbrink. Jag promenerade hem från skolan, och snirklade genom alla förorter. Jag kan ju ingenting. Hittar ingenting. Jefla stadsbarn. Fast det var väldigt fint på väldigt många ställen, och det kändes som i somras när jag var i humlegården för första gången. Kanske inte jefla stadsbarn. Jag fick då liksom nu den där utomlandskänslan. Luften luktar annorlunda och alla & allting ser fett osvenskt ut.

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

Det var liksom inte det det här skulle handla om, även om det nästan säkert är mycket mycket roligare och intressantare än det jag nu tänkt berätta. Det är så här va. Jag vill börja träna, men jag kan inte. Eller ja, kan inte och kan inte. Det vore dumt om jag gjorde det om vi säger så. Varför? Jo, för att jag är förkyld. Man ska visst inte träna med infektion i kroppen, men det här är ju jättedumt, för jag vet exakt hur det blir. Nu är jag taggad på att börja träna. Igår var jag lite mer taggad. Imorgon är jag kanske som idag. Om en vecka är jag fett otaggad. Fattar du? Ovärt helt enkelt.

69

Det blev en sådan fin dag igår, med promenad, cirkuskonst och operasång runt sofia. Det gör alls inget att jag är dunderförkyld om solen tänkt lysa så intensivt guldig resten av september/oktober/november. I synnerhet november.


Höstdag, oh höstdag.

Idag har varit en upplevelsernas dag. En ultimat lördag helt enkelt, med början i nytorgen över en fattigmansfika. Sedan en sväng över till mormor. Fika + kolla igenom bilder + leta smycken. Mycket bullar & mycket te. Framåt kvällen promenerade vi en sväng, jag, Lovi & Julia. Och strax innan dess, kanske det roligaste! Rumbyte med farsan. Mycket fint & Ostädat. Många tända ljus/ljusslingor/jordglober. Det kommer bli det bästa rum jag byggt!Mind the gap. It might swallow you.

Om du inte såg klart den dåliga filmen missade du inget, men fann heller aldrig vem som egentligen var skyldig.
Jag & Lova & Sanne såg en ganska bra film ikväll faktiskt, och åt lite mat. Igen. Istället för att umgås med annat folk.


29

Fredag. Det måste väl finnas något fredligt med fredag? En enkel promenad medavslutning i tanto kanske? Eller en gratis kaffe hos en vän. Ja vilken fiffig idé. Imorgon ska bli den fredligaste fredagen i våra liv.

RSS 2.0