311

Fast juste. En låt med.


311

Jag har precis varit och fikat med Emma och Rebecca och vi har pratat om allt och inget och vi ska på yoga på lördag och vi har haft det så kul och vi fikade först på fyrtiofyra och sen på pierrot och vi ska frukosta på torsdagmorgon och nu sitter jag här med ännu en hallongrotta. Och den var god. Och jag tror att jag ska borsta tänderna och svepa in mig under elefanttäcket och läsa lite. Och tända ett par ljus och koka lite te. Så att jag blir lite utvilad till imorgon tänkte jag. Fast jag har druckit två kaffe och en te så jag är lite för pigg. Fast det får jag glömma bort, så kanske jag somnar ultrasnabbt. Jag kanske inte ens hinner läsa klart en sida för att jag är så trött. Fast nej, det gör jag nog. Jag läser nog till och med fyra eller fem. Låt mig säga så här. Jag ska sluta skriva nu, för det skrivs ändå inget läsvärt.

God Natt


291

Hade redan, på bussen hem bestämt mig för att stänga dörren till rummet och spendera lite mysig tid i köket istället, men så kommer jag hem till ett mammastädat rum. Mammor kan vara så hjärtliga ibland! Så nu sitter jag här, i köket dock, med min kaffe och min cupcake.


291

Grattis Sanne. Hon fyller år idag, förstås. Sjutton till och med. ett år kvar. Sen är det ARTON. MYNDIG. Trevligt! Lite för mig kanske, men mest för henne, förstås. Men det är hon värd. Så ikväll blir hon glatt gratuleradav sina vänner. Dit räknas jag. Bland annat. Fast först ska jag till mammas jobb och hämta mina nycklar så att jag kan åka hem och låsa upp min dörr så att jag kan vara hemma ett tag och undvika mitt rum i några timmar till. Eller så tar jag mig an det. Det återstår att se.

261

Förresten så skulle jag vilja visa FASHIONDAVID. Han e cool.


261

Öppet hus i Kärrtorps Gymnasium, med många långa fina ansikten. En del bekanta och en del fula, men det är ointressant. Måste måste måste göra den där jävla samhällsuppgiften nu. Fast först ska jag ha saft, muffin, yllesockor och en varm mysig tröja. Eller förresten. Skippa saften bara vatten. Med en gnutta lime. Och juste. Jag tänker på det. Mycket.


241Ska iväg och ta en fika med Sanini på 44. Sen kommer jag hem och städar rummet och lite så. Då blir allting lite mer som jag vill ha det. Var ute en sväng till landet också, och matade fåglar och stängde av värmen. Det är sig likt och min gamla studsmatta har vintern förstört.

231

God kväll.
Först och främst skulle jag vilja säga att jag avundas mig själv som har en tandborste som bär frack.
Sen skulle jag vilja säga att ikväll är jag ensam hemma. I lägenheten. Så jag ska leka i köket. Fina trevliga ingredienser ska mixas och skapa nya makalösa bakverk!

221

God lunch. Eller hur var det? Hur som helst var lunchen god. Apelsin och goda bröd. Och hur som helst har jag datorkunskap nu. Första lektionen närmare bestämt. Min lärare är nog snäll. Han kan i alla fall sina grejer. Hehohihahöhåhähuhe. Och en häftig sak är att om tjugo minuter är det trettontrettisju.

211

Kan inte säga annat än cupcakes. Har tänkt på dem hela dagen och kommer så fortsätta att göra det tills de blivit bakade. Små och söta. olika former, färger, smaker.

Och sen ville jag bar säga att jag sover hos Sanne ikväll och att imorgon är det nästan helg och att i helgen ska jag faktiskt baka cupckaes.


201

Juste ja, så var det ett par foton som skulle upp.God natt.

201

Förkylningsnos och kvällspyssel är en bra kombo. Särskilt när det är Hirasawa som sjunger så fint i bakgrunden. Skulle behöva en kopp te eller en promenad, men är man förkylningsnos så är man och då duger bara det första alternativet. Därförgår jag nu ifrån knapparna och kokar en kopp kolate.

Och nu är koloateet klart och jag är småtrött.

- Kanske tänkte hon så för att komma i säng, för i själva verket var hon pigg som en spigg och inte alls särskilt sugen på kolate.


191

Oj wow. Med nystädat rum, en skål glass och lite tv-spel alvslutar jag min fina kväll. Det som är snäppet finare är sättet jag tänkte börja morgondagen på. Närmare bestämt frukost på Gilda med Sanne! Nonne måste med också, annars är allt förstört.
GOD KVÄLL!

181

Känner mig halvsjuk och har rygg som en sjuttioåring. Ska se Borat med syster och försöka sova. Och äta apelsin. Men jag är sjukligt sugen på cupcakes. Att stå och baka dem, länge länge för att sedan dela ut dem. Kanske ska jag bli som Hello Sugar och börja baka cupcakes för jämnan. Titta bara så fint hon bakar.
181

Dert är mys att umgås. Särskilt när m an umgås med folk man gillar. Då blir man sådär härligt varm inombords. Och då kan bara något väldigt väldigt väldigt tråkigt få en på sämre humör.

151

Bortom bergens topp ligger det.

Annars försöker jag skriva min sista svenskatext, men det resulterar mest till att jag kokar ihop några mintkyssar och ett par minicupcakes.

141

Det här är jätteroligt. Jag sitter på ljudproduktionen och ska göra en ihopklippt intervju med Darin. Hehahiho. Jag och Frida och Petronella är så roliga. Höhähåhiho.

131

Jag dricker sådär kallt och jättesvagt, så att man rynkar på näsan när man dricker det, te och lyssnar på lite ljuv musik. Och så längtar jag sådär mysigt mycket till april, sedan solen lyste sådär vårigt idag. När man tycker att nej, nu får kylan försvinna, och rebelliskt klär sig i korta shorts och en jacka tunn som smörpapper. Men det är inte april. Inte nu åtminstone. Nu är det januari och himlen är skimrar i rosa.

Jag säger bara en sak. Havanna Mamma och God kväll. Och där räknade jag till fem ord. Och med dessa sju till. Och om man räknar med det jag skriver nu blir det hela trettio.


121

Skumluften väller över och mina tjockbågade glasögon ligger och ser sura ut. Jag lyssnar på Raphael Saadiq och debatterar med mig själv och en påhittad präst på word. Skolarbete förstås.
111

Sitter och myser med Sanne och Lova. Mina bästa vänner. Fast Lova vill helst bli kallad Neytiri. Hon kallar sig för en na'vi och säger att hon ska lära sig språket. Hon ska det. Och jag ska fortsätta skriva lite. Och Sanne ska hem och äta pasta och ketchup med sin bror.

God Kväll.


91

Har jag upplevt värre kyla? Det tror jag inte. Tur att någon uppfann duntäcket, annars hade det blivit vajsing.


81

Nu har jag kollat på klockan när hon slagit tretton trettisju två dagar i rad. Jag undrar just vad det kan bero på...

71

Det är besynnerligt att vissa saker aldrig tycks fungera.

71

Det är klart att jag vaknade med tuppen. Sex närmare bestämt. Och det är ju kul när jag börjar tjugi över nio, men det går an. Dricker mest mitt kaffe och hänger läpp. Och sen ojar jag mig över hur oförskämt otacksam jag är. Och så lyssnar jag lite på musik och tar en kopp till. Kaffe alltså.

51

Ska äta upp resten av glassen, så blir den inget framtida problem. Och se en sevärd film. Chocolat klingar ljuvt i mina öron, så den blir det.God kväll.41

Det är så jävla, JÄVLA, tråkigt att plugga. Särskilt när man inte orkar. Så jag ska nog städa en bit istället. Och koka några kannor kaffe. Och tända ett par ljus. Och se på någon mysig film.


31

I just don't fuckin' get it! Sandra's sooooooooooo fuckin' jealous of me! I CAN TELL!!! TOTALLY! And Malin's not very much better.. She's like so annoying right now OMG i can't even wwrite here, 'cause it makes me so angry!

21

Sitter och gnager gelatinblad i brist på annat roligt.21 Surrealismens världPlockar bladen och säger att hon ska. Men så finner hon ännu ett litet blad och helt plötsligt blir hon osäker.
Varför det är så begriper hon inte. Vad hon ska ta sig till vet hon inte. Det blir bra i slutändan i alla fall.

1111

Te. Elever och nålens öga. Mandarinskal och kameraobjektiv. Två ljudliga högtalare och ett piano. En stor jävla dammsugare och tre smutsiga badlakan. Och en relativt torr kaktus. Welcome to MTV's cribs!

RSS 2.0