fuck you

fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you fuck me åh.

bölden

Jag kom precis hem från min kvällspromenad, och, haha. Gissa vad som hände? Det började med att jag hade värsta träningsvärken från när jag tränade igår, så jag kunde inte gå normalt varken igår eller på promenaden.
Ja, så jag gick där, på väg ner mot skeppsbron, och vet du vad som händer? Jag hör sirener bakom mig som tystnar. Bara så. Mot mig kommer två poliser som frågar om jag är full, om jag tagit något. Jag förklarar att jag bara är trött och vinglar lite på grund av träningsvärken. Men de insisterar på att jag ska blåsa, så jag gör det, och det visar 0,0. Både poliserna och jag brister ut i skratt och står och snackar i ett par minuter innan de drar vidare till nästa buse. Strax därefter får jag komplimanger av minst tio snygga män både om mitt fina hår och om hur vacker jag är.

Fast så var det inte. För på min kvällspromenad dolde jag mitt äckliga hår under en mössa. Jag gick på skeppsbron och förbi mig åkte en polisbil. Fastän jag gick så vingligt fram. På min promenad lyssnade jag på "Ligga i P3" och drömde mig bort till hoppet om att kanske snart få hångla, kanske snart få ha någon, en man. En katt går också bra.

När jag sträckte fram handen idag, i ett villaområde, för att hälsa på en katt,
rusade hon iväg som vore jag det vidrigaste hon någonsin mött.

Baby

Idag har jag kommit på att det är ganska mysigt att fika. Att vi borde fika lite mer i min klass, för det går ju att kombinera till exempel plugg med fik.
Idag har jag sjungit lite i kör och fått öva min sopranstämma en bit. Det kändes bra.
Idag har det regnat fruktansvärt mycket. Jag hoppas att det regnar lika mycket imorgon, för då ska jag bära en regnförberedd outfit.
Idag har jag varit kvällsensam och gjort så kallade Victory Rolls i håret. Jag tror att jag vill frisera mitt hår lite oftare. Det är roligt att ägna tid åt friserarkärlek.Nu ska jag städa mitt rum. Det ska inte bli en vanlig städning. Det ska bli ett projekt. Projekt:
Rensa ut alla onödiga saker och lägga i påsar + lära-sig-släppa-taget-om-materiella-ting-terapi.

Några sköna beat-beat från Beat-les på det!

söndag söndag, måste gå ner på söndag

Fett härligt varma solstrålar som bara letar sig in mellan Sofiaskolan och huset på Bondegatan 67. Like poetry.

Och jag är världens tröttaste helgtjej som tog tunnelbanan hem från gärdet klockan ett igår. Efter att ha jobbat alltså. Ett på natten alltså. Jobbade igår, första gången alltså. Sanne var min chef. Det var kul.


"and this is me right now, posing with an apple"

RSS 2.0