funk it up

Nä, ska sova nu.
Det är jätteförsent och jag ska upp tidigt imorgon och leta fakta om någon som heter Thomas Thorild.GUTE NACHT

2912

Klockan var 03:07. Jag låg i soffan efter att i många timmar ha vikt vartenda plagg i min garderob i perfekta högar, efter att ha strykt bordsduken och efter att utan ett ljud ställt in disken. Jag låg i soffan och lyssnade på P2s operasändning. Och försökte sova till skenet av en julkyrka. Men jag var inte ett dugg trött. Och från våningen över min hördes gallskrik från ett spädbarn som ingen tog hand om. Det är ett faktum att jag är en nattmänniska.


all kärlek åt satie

Mår inget vidare på den sociala fronten. Saknar mina älskade vänner, Sanne & Lova. Saknar dem nästan så att det gör ont. Det är som Sanne och jag brukar prata om. När två tredjedelar av trion saknas stänger man in sig i någon sorts associal bur. Stänger av. Blir okontaktbar. Jag vill så gärna ha lite pepparkaka. Jag vill så gärna träna.

2512

Historiens sjukaste icke-mens.
 • Värsta mensvärken, hela tiden.
 • Äter äter äter äter äter äter osv osv.
 • Gråter av ett glatt rappande barn i filmen Förortsungar.
Men jag har liksom inte mens. Den kommer säkert på nyårsafton. Det jävlas med mig. Kroppen jävlas med mig. Nu har jag i alla fall sett Förortsungar. Och druckit för kakaoig varm choklad med vispgrädde och ätit citronpepparkakor. Det här kanske är den dagen på året jag varit mest uttråkad. Jag har inte ens en läxa att fördriva tiden med liksom. Å så är jag för risig för att umgås med människor som inte har ett efternamn på Peterson eller Frid. Det suger. Jag tröstar mig med mat, alla julklappar och en kort men bra spellista.

när jag jättesoftar <- det är en spellista

2412Ja, god jul då Anna. God jul då, Anna.
God jul Anna. Skål Anna, och god jul.


2212

Ät nu upp din bacon. Din gris. Ät upp lilla grisen nu. Vaaaad heter grisen? Lilla grisen greta. Ät upp lilla gretagrisen nu.
Nej det gör ingenting. Det är ekologiskt. Grisen Greta hade ett jättebra liv! Är du klar? Nej men du har ju inte ätit upp människan än. Ät upp människan också så ska du få efterrätt sen. Lilla flickan Anna. Ät lilla Anna nu. Nej det är samma, också ekologiskt! Hennes liv var fantastiskt. Hon skulle precis få ett bättre jobb och hon hade en massor av vänner och en familj som älskade henne. Hon skulle precis ha tagit studenten också, men det hann hon ju inte nu.

1812

Vi är en trio. Och vi bråkar om petitesser. Småsaker. Som vilken film vi ska hyra. En gillar gladiatorkrig, en vill bara se Wes Andersson och en är luspank. Så blir vi sams igen, efter ett par minuter och går glatt frusna hemåt för att sätta oss i olika rum. Två för att som ett gammalt par sätta sig och titta igenom treåriga bilder. En för att stänga in sig i på sitt rum och cybersnabbstäda till luciamusik. Så är vi. Vi är tre. Tre är ett magiskt nummer.


1612

Stoppa pressarna, mitt knäckebröd är slut.

Imorgon börjar jag halv tolv. Sen är det helg - Maxat. Eller nä. Bara jag gör klart alla uppgifter innan dopparedagen kan jag ha det maxat sen. Tack förresten Lova för Cypress Hill för några veckor sen.1412

Hej och hå, min hyacint har blommat ut under natten. Sånt blir jag riktigt glad för. Och för att jag börjar elva och slutar elva och fyrtio idag. Sånt blir jag också glad för. Att solen gör fina mönster på husväggarna gör mig glas och min från lova lånade vinröda polyestertröja gör mig glad.


1212

Det är kul det här, när man provar sina gamla namngivna pyjamaströjor. På bilden nedan ser vi till exempel Anna, 17 år med pyjamaströjan "Sovalla".


1212

One two, one two. Testing. Kanske lite cheezy att jag helt och fullt älskar Skinsversionen av Wild World. Mycket mycket mer än Cat Stevens version. Och ba kommer på mig själv med att skriva larv. Äh, god natt i stället.


1012

...För det är bögarnas fel.

Chillaxar lite i Sannes kök medan hon kukar söppe. Fredagskvällar känns alltid så lovande. Planer planer planera. Fika ikväll med vänner, middag i bagis imorgon, plugga spanska och dricka kaffe och på söndag, en släktmiddag i hagsätra som ett fint helgsavslut.
612

Så var man där igen, bara en massa skit och stök. Plugg är fett osoft.
-Vill du ha en skvätt snö på det?
Tar hellre en kaffe... I vanliga fall skulle jag jubla högt åt studiedagen imorgon, men i det här fallet är den precis vad den låter som. En dag av studier. URK
512

Andra adventsmiddag på Ringvägen. Det var väl allt.


512

När jag blir stor vill jag också hålla på med alternativ teater.412

Kan man inte få det ena får man satsa på det andra. Brudar, var är ni?? Jag vill till Köpenhamn och köpa en hamn tror jag. Det är jättebilligt just nu! Att åka dit alltså, inte att köpa en hamn. Det tror jag åtminstone inte, men vem vet... jag kanske kan fynda lite.
212

Vilja kontra lust. Eller engagemang kanske låter bättre. Jag orkar liksom inte anstränga mig. Blä. Livet suger. Vintern suger. Bondegatan suger. Det finns liksom inga känslor kvar, men ingen tvivel heller. Tomhet är så påfrestande. Vart ska jag fly? På riktigt, var ska jag rymma? Världen är ett jävla offer utan mening.

112

Var hos doktor Lars imorse och fick reda på mina värden. Jag har låga blodvärden, järnbrist och B12brist. Så fick jag medicin och kände mig speciell. Idag har jag dessutom ätit så jävla mycket. Vi tar det från början:
 • Två skålar yoghurt och müsli
 • En dubbelmacka med tomat
 • Lunch nummer 1, ris och grönsaksblandning
 • Lunch nummer 2, ris med kikärtsbiffar och grönsaksblandning
 • En mandarin
 • Två portioner indisk gryta med ris
 • Två och en halv lussekatt
 • Elva pepparkakor
Sinnessjukt. Jag är sinnessjuk. Och har sovit i två timmar. Fortfarande trött.


RSS 2.0