272

Det stinker att inte ha glass hemma. Eller jo, jag har glass. Men bara Wienernougat. Bara namnet... Dåligt

.

Imorgon ska jag iväg. Iväg. Iväg, iväg, iväg med båt. Och med Ylva och med Cian. Hunden Cian då. Och flickan Ylva.
Jag packar ikväll. Bäst så. Då behöver jag bara hoppa in i duschen imorgon och gå sen. Vert.
262 "senare på kvällen"


She was golden.
And she was pure awesomeness.
Och hon var redo att gå.

262

Mitt. Liv. Suger. Jag. Talar. Sanning. Mitt liv är borta. Per alltså (min mobil). Min fina fina fina, min. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har varit i chock. Jag är fortfarande i chock. Allt är borta. Allt viktigt. Och nej, det handlar inte om spegelbilder från 2007. Alla fittiga jävla infon är borta. Alla jävla nummer. Min morgon. Min morgon med Morgonpasset i P3. Fitta fitta fitta-n då. Jävla skit. Jag vill slå någon. Eller ta en lång jävla promenad. ÅSSDKHGDFÖHÄKDFÄHÖJDGF. Fittfitta. GWR< qwerty.

222

konstigt. konstigt konstigt. jag vet inte. hej.

212

När jag vaknade blev jag så akut sugen. Så sugen på S'mores. Det vattnas i munnen vid blotta tanken på att jag skulle ta en tugga av en perfekt tillagad S'more. Jag ska till och med skriva ner receptet. Här.

  • Ett paket digistivekex.
  • Ett paket marschmallows.
  • 200 gram mjölkchoklad. Helst Hershey's.
Grilla en marshmallow över en eld, eller ett ljus. Placera den grillade marschmallowsen på ett digestivekex och tryck i en chokladbit i geggan. Lägg på ytterligare ett digestivekex som lock, ta en tugga - och njut!

Hur som helst. Jag kan inte göra S'mores nu för jag har varken ingredienser eller tid. Och jag ska ju iväg till skolan om åtta minuter. Mm.


202

Veronica Maggio, David Bowie, Madonna. Chokladmousse, blandade bär, Krossad chokladglass. Petronella, Ylva, Anna. En lördag. Ett glädjemöte. Och nu ska jag avsluta kvällen på bästa sätt. Med letmewatchthis.com. How I met your mother. Ja. En tönt. Jag alltså. God Natt.

162

Jag hade en fantastisk morgon. Förutom det bristande engagemanget i att göra en neverending smoothie! Men jag tror att min enlektionsdag satte igång ett annat engagemang - att plugga. Det är dessutom dubbelt så motiverande att plugga när det är nystädat och diskfritt.Jag ska bli pluggerska. Pluggerskornas drottning.

122

Melodifestivalen är ganska tråkig. Det är ganska dålig musik och ganska dåliga programledare. Men det var en ganska bra Christian Walz. Och Matilda var väldigt jättebra idag på gospelkonserten.

Ja.

Ibland är det så svårt att veta vad man ska göra bara. Vad gör jag en lördagkväll? Varför nöjer jag mig inte? Varför blir jag stressad och rastlös av att sitta i soffan och slötitta på en brittisk slottsserie på svt? Jag vill dit! Till London. Eller till November, men det kanske är två helt olika historier. Huvudsaken är att jag vill till bådadera.

Mm.

Kanske ringer Lova.

102

Fan vad jag sover jämt.

natt

Det är lite lökigt att börja gråta till Hemliga Prinsessor klockan halv två en onsdag - torsdag i februari. Men är det värre att därefter logga in på facebook, läsa statusar skrivna av människor du knappt känner och säga tyst för dig själv: Well, Good Evening Mr, för att till sist skratta för högt åt din humor? Svar: Ja... JA.92

Det är ganska komiskt att jag vill skrika jättehögt utför balkongen att nu är jag trött på att vara sjuk, så gick det inte för jag har ingen röst (:pPPpP osv osv). Nej, humorn har inte försvunnit. Men huvudvärken har. Och febern har... typ. Och humorn har nog förresten också.

Det är kul hur kreativiteten växer sig större när det finns tid.

Och nu är Malin här. Syster. Sjuksyster Malin. Det livar upp.
Sen ska vi till mommi.

Bajs.
Bajs.
Bajs.

Bajs.


72

Mm. Aa. Såatt. Jag är sjuk. Mitt huvud dunkar. Dunkar och jag hostar. Extrem hosta. Och jag har feber. 38,5. Kan inte sitta upp. Jag har ingen balans. Kan inte vara uppe och gå, kan inte duscha. Vill bara tvätta mitt hår, måla naglarna och äta mat med tuggmotstånd. Nu ska jag sova.

RSS 2.0