3011

Solen skiner så inbjudande varm utanför mitt immiga, smutsiga fönster, och jag är fånge i min lägenhet. Själv i min lägenhet och kan inte slita ögonen från solens guldiga speglingar från femte våningens fönsterglas på Ploggatan 6. Så glömde jag bort inlägget, och kom ihåg det igen en timme senare. Solen gömmer sig bakom kyrktornet.

3011

Kan inte sova. Tänker på sprutan jag ska ta imorgon. Eller blodprovet. Och jag är kanske lite kär i Eminem. Och jag luktar skogsbrand. Eminem – Curtain Call

2911

Hatar falska människor som är falska och ljuger och är falska.... Nä skoja.

Jag är liksom fast i mitt rum, eller min lägenhet. Våran lägenhet, min och min familjs lägenhet. Kan inte promenera, för kallt. Kan inte sätta mig på ett fik, för fattig. Fast kanske egentligen. Jag, Macondele och en kaffe på något mysigt och det ena ledde till det andra. En kaffe för mycket liksom. Macondele på alla löpsedlar - förtvivlad. "Hon var överallt!"

Jag undrar om jag ska könsbestämma Macondele. Eller är det kanske lite overkill? Kanske lite för mycket?

Åh, så kissenödig. Och åh så ensam. Ska gå och kissa.

2811

Vi drog ihop ett pack och ordnade spelkväll hos Sanne. Jag och Mira drog hem storvinsten dessutom. Och imorgon/idag är det jul. Eller första advent för att ta det lungt och försiktigt. Första advent med allt som kommer på köpet, från enkla juldekorationer till avancerat pepparkakshusbygge till hård träning (och så vidare och så vidare). Så undrar jag, och tittar på klockan som nyss slog fem i tre, varför jag ligger och lyssnar på musik. Liksom.

2411

Tjatjena. Ligger här i mitt rum, ser på film, tända ljus och ljusslingor, bäddad säng, drar en liten runk. Ska snart äta sushi. Typ snöigt ute men det är typ chill ändå. Fes precis. Skönt. Min mage är svullen som fan. Den låter som en liten bongotrumma. Men såatt det e najs.

2311

Det flyter på så jävla bra nu när snön har kommit. Jag har tränat och jag har börjat plugga lite, och ätit jävligt god mat och lyssnat på fet musik. (Och epilerat benen)2211

Det som är så bra med mig är att hela min kropp, mitt skal, är uppbyggt av små bollar. Jag kallar dem celler och utbudet är stort. Det finns bland annat hudceller, blodceller, muskelceller och något jag kallar hjärnceller. Hjärncellerna bor i mig, i mitt huvud och har tillsammans byggt ett samhälle. En skär klump, som på något sätt fått mig att tänka och fundera på saker som meningen med livet, eller oändligheten. Så komplext allt är.


2111

Tjugoförsta november är den sista dagen i en av delarna från friskis & svettis kampanj mot ett friskare stockholm, nämligen den delen där jag får ta med mig en vän gratis. Därför ska vi träna imorgon, jag och Lova. Igen.


2011

Jättegott kaffe toppat med en skvätt grädde gör susen en slaskig höst/vinterkväll som denna. Jag har kommit på fördelen med min fönsterutsikt. Den enda fördelen, visserligen, men åh vilken fördel. Mitt fönster är nämligen en ypperlig spejarposition om man vill se naket. Jag fick till exempel en snabb glimt av gubbrumpa för ett par timmar sen. Nu är gubbrumpa kanske inte den ultimata surprisen, men då är det inte heller det enda jag hunnit bevittna. Jag är med säkerhet heller inte den enda som fått se naket.

1711

Jag lever ett liv, här är livet. En motorväg. En Lamborghini. Så kommer en storm och det faller ett träd. Ett träd lägger sig mitt på motorvägen och blockerar min Lamborghini från att nå sitt mål. Trädet heter Mattias. Öhh.


1611

Jävligt clean facerape riktad mot Lova och Sanne. Naruto, tidernas hjälte.

Annars mår jag öken. Det är kul när studieandan ligger på topp och när man verkligen rycks med för att få bra betyg. Lär sig uppskatta läxor och ser alla projekt som en utmaning. Det är tråkigt om inte snarare urtrist när studieandan som i mitt fall för länge sedan passerat errorgränsen. Jag citerar Freddi Fisk: Det finns bara ett ord som säger allt. Arrgh blir jag glad, arrgh blir jag sur. Arrgh blir moll och dur.

Got Nadd

1411


Jag klippte mig. För jag var trött på det slitna och trasiga.

1211

Jag citerar min bilddagbok den tjugonionde oktober tvåtusennio.

Mitt rum är min oas. Mitt hemliga gömställe. Mitt land, med mina egna regler och lagar. Och från tronen har man perfekt utsikt. Jag skulle nog inte stå ut om jag inte fick rymma hit när jag ville.

Och så i ren förundran tänker jag på hur den känslan kan ha varit. Undrar och ler, och undrar igen om det går att sakna något ingen minns.

1111

Haha, fantastiskt komiskt att humöret kan livas upp så lätt som med lite klädeskonsumtion. Men jag är liksom rastlös och helslut samtidigt. Det känns ba så jävla sjukt. Jag tror att det är vädret eller något. Eller kanske det faktum att jag vet att jag ska upp äckligt tidigt imorgon och vara fett mycket hurtigare än jag orkar, du vet... gå till gymmet med Lova och försöka slå åtta kilometerssträckan. Öhh. Hoppas det blir sol i alla fall för jag har redan visionerat min morgon.


911

Vet inte ens varför jag är vaken när jag ska upp halv sju imorgon och möta upp Lovely-Lova vid Frille å Sverre & morgongymnastera en bit. För det ska jag... Eller vi, förstås. Det lockar bara så att söka runt med ögonen kring den helvita macskärmen i åratals åratal. Min min min bara min.
811

Frosten som kommer som ger frostiga löv. Imorgon slutar jag tio över elva som vilken annan tisdag som helst. Då ska jag äta bullar, med eller utan vänner.

711

Grattis, så blev jag sjutton och Macbookägare. Och lite rikare och jag har fyndat. Skit samma förresten, för mina ögon blir alldeles trötta av allt. God Natt.

311

Hej. Jag tror att jag ska gå ut på en ensam långpromenad som en helt vanlig och normal (snart) sjuttonåring.

311

Oj. Jag har inte riktigt tänkt på att jag fyller år om fyra dagar. Då blir det kalas. Men sjutton är nog en skitålder. Bara ett fjuttigt mellanting som bestämmer att man får vänta ytterligare ett år med ansvarstagandet. Kanske är det en bra sak, men det känns i alla fall som att det inte kommer göra någon skillnad värd att egentligen firas med presenter och kakor och stohej. Nåväl, eftersom det bara är en gång om året går det väl an. Och jag ska nog inte klaga så mycket på den dagen. Den är ju min för tusan.Jag har fått så mycket och många overklighetskänslor den senaste tiden. När det känns som att alla i min omgivning ser ut som de där läskiga clownerna som gungar ut ur lådor som spelar musik i läskiga filmer och när det känns som att allt de säger sägs genom ett långt röstförvrängande rör. Det skrämmer mig så mycket. Och det är mer än bara så. Men det borde jag inte tänka på, för om jag tänker på det för mycket blir jag kanske galen.

RSS 2.0